Manere de Urgenta

PREZENTARE

Dispozitive pt. ieșirile de urgență ( mânere de urgență )
Ninz S.p.A este lider în uși anti-incendiu , care inca o data se afirma ca o companie vizionară , cu o identitate puternică creata prin cercetarea permanentă în proiectarea și tehnologia propriilor sale produse , cum ar fi noua linie de mânere pt. ieșiri de urgență . Mânerele sunt marcate CE și sunt pre-certificate în conformitate cu standardul european EN 179 : 2008, care a intrat în vigoare la 1 ianuarie de 2010  și care prevede o serie de modificări substanțiale, care extind în continuare cerințele de siguranță maximă și ușurința de deschidere.

Kit conceput pentru nevoile dumneavoastra
Când sunt comandate separat de ușă, mânerele M3 , M3X , M14 , M14X , Hot CIL și HOT CIL – X  sunt ambalate în kituri funcționale pentru afișarea și prezentarea cea mai potrivită în contextul distribuției. Ambalarea în kituri asigură clienții , instalatorii și, prin urmare, utilizatorii finali că primesc un sistem complet antipanică , cu piese corespunzătoare si certificare CE .

Certificări și înlocuiri
Data fiind importanța menținerii conformitatii CE a întregului sistem , o atenție deosebită a fost acordată pieselor de schimb , care au fost supuse unor teste în conformitate cu EN 179 : 2008 , datorită rolului lor esențial în menținerea certificarii CE . Singura modalitate de a fi siguri că produsele isi pastreaza caracteristicile originale de-a lungul timpului este numai utilizarea de piese de schimb originale Ninz . Din acest motiv , instrucțiunile pt. mânerele de urgență includ indicații suplimentare cu privire la instalarea corectă și întreținere, plus un desen detaliat de asamblare care specifică fiecare mic detaliu a sistemului certificat cu toate referințele necesare, pentru comandarea pieselor de schimb.

M3 – MANER DE URGENTA

M3 IN PLASTIC NEGRU
Descriere
Mâner pentru ieșirea de urgență :
– Reversibil pentru deschiderea pe dreapta sau pe stânga
– Aplicabil pentru usi cu un canat sau pt. canatul activ ( canatul principal) al usilor cu 2 canate situate la ieșirile de urgență
– Potrivit pentru usi Rever / Univer / Proget și alte tipuri de uși de evacuare
– Atât manerele cat și “coverele” de sild sunt realizate din plastic negru , iar miezul manerului și sildul sunt realizate din oțel galvanizat
– Broasca este antipanica / rezistenta la foc, actionata cu cilindru profil european
– Cilindru dublu din alamă, nichelat, cu 3 chei
– Potrivit pentru usi cu dimensiuni de până la 1350 x 2880mm /canat, greutate de până la 300 kg /canat, cu evaluări de rezistenta la foc de până la EI2 120 – REI120, rezistenta la fum si maner cu proeminență de 67mm.

Utilizare
Mânerul M3 pentru ieșiri de urgență este utilizat pe ușile destinate situațiilor de urgență care implică oameni familiarizati cu utilizarea ieșirilor de siguranță și a sistemelor de inchidere cu care sunt echipate, și care prin urmare, e puțin probabil să fie într-o stare de panică .

Modul de operare
Cand usa e inchisa cu cheia, ușa nu mai poate fi deschisă din partea de tragere, dar poate fi deschisă în continuare apasand manerul din partea de împingere.

VERSIUNI DISPONIBILE
M3_M3ELMmt
M3          M3 ELM/mt
VARIANTE LA CERERE
– Broasca antipanica MAC1, pentru control-acces
– Broasca antipanica cu 3 puncte de închidere (numai pentru uși multifuncționale PROGET)
– Cilindri in sistem master sau codati

m3 in black plastic
FURNIZATE IMPREUNA CU USA
Pentru un canat sau pt. canatul activ al usilor cu două canate:
Incluse (montate pe ușă) : broasca antipanică cu “backset” de 65mm și contraplaca .
Incluse (în pachet) : 2 manere de plastic negru , 2 silduri galvanizate de oțel , 2 “covere” din plastic negru de mascare silduri otel , 1 ax pătrat special antipanica, 1 cilindru dublu, standard, nichelat, cu 3 chei, o pictograma adeziva ( sageata verde ) ,instrucțiuni/manual de întreținere .
Versiuni disponibile : M3 , M3 ELM / mt .
ELM mâner electric : a se vedea paginile dedicate
M3 VERSIUNEA IN  KIT
(FURNIZAT SEPARAT DE USA)

KIT pentru un canat sau pt. canatul activ al usilor cu două canate:
Specificați in comanda grosimea canatului .
Continutul kit-ului : 1 broasca antipanică cu “backset” de 65mm și contraplaca , 2 mânere din plastic negru , 2 silduri galvanizate de oțel , 2 “covere” din plastic negru pt. mascare silduri otel , 1 ax pătrat special antipanica, 1 cilindru dublu, standard, nichelat, cu 3 chei, 1 pictograma adeziva (sageata verde), instrucțiuni/manual de întreținere.
Versiuni disponibile : M3

M3X – MANER DE URGENTA

M3X DIN INOX 
Descriere
Mâner pentru ieșirea de urgență :
– Reversibil pentru deschiderea pe dreapta sau pe stânga
– Aplicabil pentru usi cu un canat sau pt. canatul activ ( canatul principal) al usilor cu 2 canate situate la ieșirile de urgență
– Potrivit pentru usi Rever / Univer / Proget și alte tipuri de uși de evacuare
– Atât manerele cat și “coverele” de sild sunt realizate din inox mat AISI 304 , iar sildurile sunt realizate din oțel galvanizat
– Broasca este antipanica / rezistenta la foc, actionata de cilindru cu profil european
– Cilindru dublu din alamă, nichelat, cu 3 chei
– Potrivit pentru usi cu dimensiuni de până la 1350 x 2880mm /canat, greutate de până la 300 kg /canat, cu evaluări de până la EI2 120 – REI120 si rezistenta la fum , maner cu proeminență de 67mm.

Utilizare
Mânerul M3X pentru ieșiri de urgență este utilizat pe ușile destinate situațiilor de urgență care implică oameni familiarizati cu utilizarea ieșirilor de siguranță și a sistemelor de inchidere cu care sunt echipate, și care prin urmare, e puțin probabil să fie într-o stare de panică .

Modul de operare
Cand usa e inchisa cu cheia, ușa nu mai poate fi deschisă din partea de tragere, dar poate fi deschisă în continuare apasand manerul din partea de împingere.

VERSIUNI DISPONIBILE
M3_M3ELMmt
M3X         M3X ELM/mt
VARIANTE LA CERERE

– Broasca antipanica MAC1, pentru control-acces
– Broasca antipanica cu 3 puncte de închidere (numai pentru uși multifuncționale PROGET)
– Cilindri in sistem master sau codati

M3X IN STAINLESS STEEL
FURNIZATE IMPREUNA CU USA
Pentru un canat sau pt. canatul activ al usilor cu două canate:
Incluse (montate pe ușă) :1 broasca antipanică cu “backset” de 65mm și contraplaca .
Incluse (în pachet) : 2 manere de inox , 2 silduri galvanizate de oțel, 2 “covere” din inox pt. mascare silduri otel, 1 ax pătrat special antipanica, 1 cilindru dublu, standard, nichelat, cu 3 chei, suruburi de montaj, o pictograma adeziva (sageata verde) ,instrucțiuni/manual de întreținere .
Versiuni disponibile : M3X , M3X ELM / mt .
ELM mâner electric : a se vedea paginile dedicate
M3X-VERSIUNEA IN KIT
(FURNIZAT SEPARAT DE USA)

KIT pentru un canat sau pt. canatul activ al usilor cu două canate:
Specificați in comanda grosimea canatului .
Continutul kit-ului : 1 broasca antipanică cu “backset” de 65mm și contraplaca , 2 mânere din inox, 2 silduri galvanizate de oțel, 2 “covere” din inox de mascare silduri otel, 1 ax pătrat special antipanica, 1 cilindru dublu, standard, nichelat, cu 3 chei, suruburi de montaj, o pictograma adeziva (sageata verde), instrucțiuni/manual de întreținere.
Versiuni disponibile : M3X

HOT-CIL,  MANER DE URGENTA

“HOT-CIL” IN PLASTIC NEGRU
Descriere
Maner si buton fix pentru ieșiri de urgență , în special pentru camerele de hotel :
– Reversibil pentru deschiderea pe dreapta sau pe stânga
– Aplicabil pe usi cu un canat sau pe canatul activ ( canatul principal) al usilor cu 2 canate, daca canatul pasiv in mod normal sta inchis si poate fi deschis numai manual, prin actionarea boltului de zavorare (019)
– Potrivit pentru usi Rever / Univer / Proget și alte tipuri de uși de evacuare
– Atât manerele cat și “coverele” de sild sunt realizate din plastic negru, iar sildurile sunt realizate din oțel galvanizat
– Broasca este antipanica / rezistenta la foc, actionata de cilindru cu profil european
– Cilindru dublu, in sistem master, din alamă, nichelat, cu 3 chei
– Potrivit pentru usi cu dimensiuni de până la 1350 x 2880mm /canat, greutate de până la 300 kg /canat, cu evaluări de până la EI2 120 – REI120 si rezistenta la fum , maner cu proeminență de 67mm.

Utilizare
Mânerul HOT-CIL pentru ieșiri de urgență este utilizat pe ușile destinate situațiilor de urgență care implică oameni familiarizati cu utilizarea ieșirilor de siguranță și a sistemelor de inchidere cu care sunt echipate, și care prin urmare, e puțin probabil să fie într-o stare de panică .

Modul de operare
Ușa poate fi deschisă din partea împingere numai cu cheia , în timp ce aceasta poate fi deschisa în orice moment de pe partea tragere prin apăsarea mânerului , chiar și atunci când broasca este inchisa cu cheia. Zavorul broastei are două bolturi care intra in contraplaca, blocand usa, atunci când cheia sau butonul cilindrului sunt actionate/rotite .

VERSIUNI DISPONIBILE
HOT-CIL
HOT-CIL     HOT-CIL ELM/mt

HOT-CIL IN BLACK PLASTIC
FURNIZATE IMPREUNA CU USA
Pentru un canat sau pt. canatul activ al usilor cu două canate (canatul pasiv rămâne închis și poate fi deschis numai manual, actionand zavorul broastei-019):
Incluse ( montate pe ușă ) : broasca antipanică cu “backset” de 65mm și contraplaca .
Incluse ( în pachet) : 1 maner si un buton de plastic negru , 2 silduri galvanizate de oțel , 2 “covere” din plastic negru de mascare silduri otel , 1 ax pătrat special antipanica, 1 cilindru dublu, nichelat, cu 3 chei si echipat cu buton pe partea de tragere a usii, suruburi de montaj, o pictograma adeziva (sageata verde), instrucțiuni/manual de întreținere .
Versiuni disponibile : HOT – CIL , HOT – CIL ELM / mt .
ELM mâner electric : a se vedea paginile dedicate .
HOT-CIL VERSIUNEA IN KIT
(FURNIZAT SEPARAT DE USA)
KIT pentru un canat sau pt. canatul activ al usilor cu două canate (canatul pasiv rămâne închis și poate fi deschis numai manual, actionand zavorul broastei-019):
Specificați grosimea canatului în comanda.
Continutul kit-ului : broasca antipanică cu “backset” de 65mm și contraplaca , 1 mâner si un buton din plastic negru, 2 silduri galvanizate de oțel , 2 “covere” din plastic negru de mascare silduri otel, 1 ax pătrat special antipanica, 1 cilindru dublu, standard, nichelat, cu 3 chei, suruburi de montaj,o pictograma adeziva (sageata verde), instrucțiuni/manual de întreținere.
Versiuni disponibile : HOT – CIL

HOT-CIL-X, MANER DE URGENTA

“HOT-CIL-X” IN INOX
Descriere
Maner si buton fix pentru ieșiri de urgență , în special pentru camerele de hotel :
– Reversibil pentru deschiderea pe dreapta sau pe stânga
– Aplicabil pe usi cu un canat sau pe canatul activ (canatul principal) al usilor cu 2 canate daca canatul pasiv in mod normal sta inchis si poate fi deschis manual numai prin actionarea boltului de zavorare (019)
– Potrivit pentru usi Rever / Univer / Proget și alte tipuri de uși de evacuare
– Atât manerele cat și “coverele” de sild sunt realizate din inox satinat AISI 304 , iar sildurile sunt realizate din oțel galvanizat
– Broasca este antipanica / rezistenta la foc, actionata de cilindru cu profil european
– Cilindru dublu in sistem master, din alamă, cu buton pe partea de tragere a usii,nichelat, cu 3 chei
– Potrivit pentru usi cu dimensiuni de până la 1350 x 2880mm /canat, greutate de până la 300 kg /canat, cu evaluări de până la EI2 120 – REI120 si rezistenta la fum , maner cu proeminență de 67mm.

Utilizare
Mânerul HOT-CIL-X pentru ieșiri de urgență este utilizat pe ușile destinate situațiilor de urgență care implică oameni familiarizati cu utilizarea ieșirilor de siguranță și a sistemelor de inchidere cu care sunt echipate, și care prin urmare, e puțin probabil să fie într-o stare de panică .

Modul de operare
Ușa poate fi deschisă din partea împingere numai cu cheia , în timp ce aceasta poate fi deschisa în orice moment de pe partea tragere prin apăsarea mânerului , chiar și atunci când broasca este inchisa cu cheia. Zavorul broastei are două bolturi care intra in contraplaca, blocand usa, atunci când cheia sau butonul cilindrului sunt actionate/rotite.

VERSIUNI DISPONIBILE
HOT-CIL-X
HOT-CIL-X    HOT-CIL-X ELM/mt

HOT-CIL-X IN STAINLESS STEEL
FURNIZATE IMPREUNA CU USA
Pentru un canat sau pt. canatul activ al usilor cu două canate (canatul pasiv rămâne închis și poate fi deschis numai manual, actionand zavorul broastei-019):
Incluse (montate pe ușă) : broasca antipanică cu “backset” de 65mm și contraplaca .
Incluse (în pachet) : 1 maner si un buton din inox , 2 silduri galvanizate de oțel , 2 “covere” din inox satinat pt. mascare silduri otel , 1 ax pătrat special antipanica, 1 cilindru dublu,in sistem master, nichelat, cu 3 chei si echipat cu buton pe partea de tragere a usii, suruburi de montaj, o pictograma adeziva (sageata verde), instrucțiuni/manual de întreținere
Versiuni disponibile : HOT – CIL – X , HOT – CIL – X ELM / mt .
ELM mâner electric : a se vedea paginile dedicate .
“HOT-CIL” VERSIUNEA IN KIT
(FURNIZAT SEPARAT DE USA)

KIT pentru un canat sau pt. canatul activ al usilor cu două canate (canatul pasiv rămâne închis și poate fi deschis numai manual, actionand zavorul broastei-019):
Specificați grosimea canatului în comanda.
Continutul kit-ului : 1 broasca antipanică cu “backset” de 65mm și contraplaca , 1 mâner si un buton din inox satinat, 2 silduri galvanizate de oțel, 2 “covere” de inox pt. mascare silduri otel, 1 ax pătrat special antipanica, 1 cilindru dublu, in sistem master, nichelat, cu 3 chei si echipat cu buton pe partea de tragere a usii, suruburi de montaj, o pictograma adeziva (sageata verde), instrucțiuni/manual de întreținere.
Versiuni disponibile : HOT – CIL – X

M14 – MANER DE URGENTA

M14 IN PLASTIC NEGRU

Descriere
Mâner pentru ieșirea de urgență :
– Reversibil pentru deschiderea pe dreapta sau pe stânga
– Aplicabil pe canatul pasiv al usilor cu 2 canate situate la ieșirile de urgență
– Potrivit pentru usi Rever/Univer/Proget și alte tipuri de uși de evacuare
– Atât manerele cat și “coverele” de sild sunt realizate din plastic negru , iar miezul manerului și sildul sunt realizate din oțel galvanizat
– Broasca este antipanica, rezistenta la foc si actioneaza barele verticale asigurand inchiderea automata
– Potrivit pentru usi cu dimensiuni de până la 1350 x 2880mm /canat, greutate de până la 300 kg /canat, cu evaluări de rezistenta la foc de până la EI2 120 – REI120, rezistenta la fum si maner cu proeminență de 67mm.

Utilizare
Mânerul M14 pentru ieșiri de urgență este utilizat pe ușile destinate situațiilor de urgență care implică oameni familiarizati cu utilizarea ieșirilor de siguranță și a sistemelor de inchidere cu care sunt echipate, și care prin urmare, e puțin probabil să fie într-o stare de panică . Canatul activ (principal) poate fi echipat de asemenea cu o broasca antipanica.

 

Modul de operare
Dispozitivul de urgență M14- un singur maner cu sild “orb”, fara intrare de cheie- este întotdeauna utilizat în combinație cu un al doilea dispozitiv de ieșire de siguranță sau de urgență care se aplică pe canatul activ (principal)  și din acest motiv nu include si un maner exterior pt. deschidere .
Din partea de împingere , deschiderea este posibilă în orice moment prin apăsarea pe mâner , care actioneaza retragerea tijelor  verticale și în același timp trage înapoi zavorul broastei care echipeaza canatul activ, rezultand deschiderea ambelor uși .

M14 IN BLACK PLASTIC
FURNIZAT IMPREUNA CU USA
Pentru canatul pasiv al usilor in 2 canate:
Incluse ( montate pe ușă ) : 1 broasca antipanică cu “backset” de 80mm, bare verticale, dispozitiv de inchidere superior, contraplaca superioara.
Incluse ( în pachet) : 1 maner de plastic negru , 1 sild galvanizat de oțel , 1 “cover” fara decupare de cheie(orb), din plastic negru pt. mascare sild otel , 1 ax pătrat de otel, 1 contraplaca de podea,1 selector de canat (numai pt. usi antifoc),șuruburi de fixare, o pictograma adeziva ( sageata verde ), instrucțiuni/manual de întreținere.
M14 -VERSION IN KIT
(FURNIZAT SEPARAT DE USA)

KIT pt.canatul pasiv al usilor in 2 canate:
Vă rugăm să specificați in comanda tipul de ușă:  REVER , UNIVER sau PROGET .
Continutul kit-ului :1 broasca antipanică cu “backset” de 80mm, 1 dispozitiv de inchidere superior (numai pt. usi multifunctionale REVER si UNIVER), contraplaca superioara, 1 maner de plastic negru , 1 sild galvanizat de oțel , 1 “cover” fara decupare de cheie (orb), din plastic negru pt. mascare sild otel , 1 ax pătrat de otel, 1 selector de canat (exclus usi multifunctionale REVER si UNIVER), șuruburi de fixare, o pictograma adeziva (sageata verde), instrucțiuni/manual de întreținere.

M14X – MANER DE URGENTA

“M14X” IN INOX
Descriere
Mâner pentru ieșirea de urgență :
– Reversibil pentru deschiderea pe dreapta sau pe stânga
– Aplicabil pe canatul pasiv al usilor cu 2 canate situate la ieșirile de urgență
– Potrivit pentru usi Rever/Univer/Proget și alte tipuri de uși de evacuare
– Atât manerele cat și “coverele” de sild sunt realizate otel inox satinat AISI 304, in timp ce sildul e din otel galvanizat
– Broasca este antipanica, rezistenta la foc si actioneaza barele verticale asigurand inchiderea automata
– Potrivit pentru usi cu dimensiuni de până la 1350 x 2880mm /canat, greutate de până la 300 kg /canat, cu evaluări de rezistenta la foc de până la EI2 120 – REI120, rezistenta la fum si maner cu proeminență de 67mm.

Utilizare
Mânerul M14X pentru ieșiri de urgență este utilizat pe ușile destinate situațiilor de urgență care implică oameni familiarizati cu utilizarea ieșirilor de siguranță și a sistemelor de inchidere cu care sunt echipate, și care prin urmare, e puțin probabil să fie într-o stare de panică. Canatul activ (principal) poate fi echipat de asemenea cu o broasca antipanica.

Modul de operare
Dispozitivul de urgență M14X- un singur maner cu sild “orb”, fara intrare de cheie- este întotdeauna utilizat în combinație cu un al doilea dispozitiv de ieșire de siguranță sau de urgență care se aplică pe canatul activ (principal)  și din acest motiv nu include si un maner exterior pt. deschidere .
Din partea de împingere , deschiderea este posibilă în orice moment prin apăsarea pe mâner , care actioneaza retragerea tijelor verticale și în același timp trage înapoi zavorul broastei care echipeaza canatul activ, rezultand deschiderea ambelor uși.

M14X IN STAINLESS STEEL
FURNIZAT IMPREUNA CU USA
Pentru canatul pasiv al usilor in 2 canate:
Incluse ( montate pe ușă ) : 1 broasca antipanică cu “backset” de 80mm, bare verticale, dispozitiv de inchidere superior, contraplaca superioara.
Incluse ( în pachet) : 1 maner de inox satinat , 1 sild galvanizat de oțel , 1 “cover” din inox fara decupare de cheie(orb) pt. mascare sild otel , 1 ax pătrat de otel, 1 contraplaca de podea, 1 selector de canat (numai pt. usi antifoc),șuruburi de fixare, o pictograma adeziva ( sageata verde ), instrucțiuni/manual de întreținere.
M14 – VERSIONEA IN KIT
(FURNIZAT SEPARAT DE USA)

KIT pt.canatul pasiv al usilor in 2 canate:
Vă rugăm să specificați in comanda tipul de ușă: REVER , UNIVER sau PROGET .
Continutul kit-ului :1 broasca antipanică cu “backset” de 80mm, 1 dispozitiv de inchidere superior (numai pt. usi multifunctionale REVER si UNIVER), contraplaca superioara, 1 maner de inox, 1 sild galvanizat de oțel , 1 “cover” din inox fara decupare de cheie (orb),  pt. mascare sild otel , 1 ax pătrat de otel, 1 selector de canat (exclus usi multifunctionale REVER si UNIVER), șuruburi de fixare, o pictograma adeziva (sageata verde), instrucțiuni/manual de întreținere.

Comments are closed.