Ferestre Antifoc Fixe din Otel

REI 30 SAU REI 60 CU RAMA (TOC) BLOC

 • Rama portanta din otel tubular ambutisat la rece cu grosime de 1,5 mm, izolat in interior cu silicat anorganic fara azbest. Grinzile tansversale si/sau montantii sunt pozitionate  conform specificatiilor de fabricatie.
 • Geamul rezistent la foc se livreaza nemontat, ca un sandvish de foi de geam extra-clar intre care se afla material ignifug termo-expandabil.
 • Vopsite in camp electrostatic, cu culori ce pot fi selectate din gama noastra variata (vezi pagina „Vopsire”).
 •  Subrama(subtocul) se va comanda separat. E fabricata din profile tubulare de otel galvanizat, prevazuta cu ancore pentru fixare cu mortar.
 • CERTIFICARE. Bunurile vin doar cu certificare de la producatorul geamului, fara declaratie de conformitate sau placuta de identificare.
Tabel date tehnice REI 30 REI 60
grosime rama 50 mm 50 mm
grosime geam 40 kg/mp 55 kg/mp
grosime aprox. geam 15 mm 23 mm
dimensiuni maxime L x H 1600 x 2300 1600 x 2800
dimensiuni maxime recomandate pentru fiecare panou de sticla aprox. 2 mp aprox. 2 mp

dimensiuni subtoc deschidere ferestre antifoc fixe din otel REI 30 REI 60

NOTA :
Avand in vedere manipularea, transportul si montajul, plus riscul de a sparge sticla, producatorul isi rezerva dreptul, de la caz la caz, de a decide sa foloseasca doua sau mai multe foi de geam la fabricarea ferestrelor.
Traversele si/sau montantii din fiecare fereastra sunt facturate separat. Costuri suplimentare se vor aplica pentru panourile de sticla cu suprafete mai mari de 2mp.
Orice conexiune telescopica necesara reducerii cerintelor dimensionale de transport si de manevrare la locul montajului, va fi facturata separat.

ATENTIE !
Aceste inchideri antifoc sunt necesare pentru compartimentare interioara si trebuie instalate in zone ferite de razele directe ale soarelui si alte surse de caldura sau agenti atmosferici. Folosirea culorilor potrivite este importanta pentru ferestrele din locurile expuse, chiar si partial, luminii directe a soarelui.

fereastra antifoc otel REI 30 REI 60

REI 60 CU RAMA INCASTRATA IN PERETE

  • Rama (cadrul) e confectionata din profil rectangular de otel de 50 x 30 mm cu geam si garnitura de etansare de 10 x 3 mm
  • Geamul rezistent la foc se livreaza nemontat, ca un sandvish de foi de geam extra-clar intre care se afla material ignifug termo-expandabil.
  • Pregatita pentru fixare cu dibluri aplicat pe golul de zid, iar in perete cu rama (toc) bloc.
  • Rama vopsita cu grund verde anti-rugina.
  • CERTIFICARE. Bunurile sunt livrate cu certificat de producator al geamului, fara declaratie de conformitate sau placuta de identificare.
Tabel date tehnice REI 60
grosime rama 50 mm
greutate geam 55 kg/mp
grosime aprox. geam 21 mm
dimensiuni maxime L x H 1200 x 2100

NOTA :
Montajul este posibil si numai cu panoul vitrat fara traverse(grinzi) si/sau montanti.
Acest tip de sticla este doar pentru utilizare la interior.

REI 120 CU RAMA INCASTRATA IN PERETE

   • Rama (cadrul) e confectionata din profil rectangular de otel de 80 x 30 mm cu geam si garnitura de etansare de 10 x 3 mm
   • Geamul rezistent la foc se livreaza nemontat, ca un sandvish de foi de geam extra-clar intre care se afla material ignifug termo-expandabil.
   • Pregatite pentru fixare cu dibluri aplicat pe golul de zid, iar in perete cu rama (toc) bloc.
   • Toc vopsit cu grund verde anti-rugina.
   • CERTIFCARE. Bunurile vin cu certificat de producator al geamului, fara declaratie de conformitate sau placuta de identificare.
Tabel date tehnice REI 120
grosime geam 80 mm
greutate geam 120 kg/mp
Grosime aprox. a geamului 52 mm
dimensiuni maxime L x H 1200 x 2100

NOTA :
Montajul este posibil si  numai cu panoul vitrat fara traverse(grinzi) si/sau montanti.

fereastra REI 60 REI 120 incastrata in perete toc confectionat din profile din otel de 50 x 30 mm cu garnituri de etansare de 10 x 3 mm
NOTE GENERALE
Este importanta folosirea culorilor si a vitrajelor corespunzatoare pentru ferestre situate in zone partial expuse razelor solare sau altor surse de caldura. Rama trebuie ferita de agentii atmosferici in orice moment. Pentru instructiuni si recomandari privind vitrajul antifoc accesati „Notificari” in ultima pagina a sectiunii despre accesorii de usi vitrate a acestui website.

 

Toate drepturile rezervate. Este interzisa reproducerea (totala sau partiala) a acestui material fara autorizatie din partea Ninz.
Ninz isi rezerva dreptul de a modifica produsul. Montajul trebuie executat de tehnicieni specializati. Modificarile pot fi facute doar conform cu indicatiile din instructiunile de instalare.
Pentru orice reparatie se vor folosi piese originale NINZ

Comments are closed.