Informatii Generale

CULORI STANDARD FARA COSTURI SUPLIMENTARE

Vopseaua pentru interior cu aplicare in camp electrostatic (grupa 01), turcoaz – nuanta deschisa pentru canat (NCS4020-B50G) si nuanta inchisa pentru toc (NCS5020-B50G). Nuantele pentru toc si canat sunt cele din imaginea prezenta.

Vopselele pentru aplicare in camp electrostatic, de interior, (grupa 01) turcoaz – nuanta deschisa pentru canat (NCS4020-B50G) si nuanta inchisa pentru toc (NCS5020-B50G). Tonurile pentru toc si canat sunt prezentate in imaginea din dreapta.

CULORI SPECIALE CU COSTURI SUPLIMENTARE

Vopselele de interior cu aplicare in camp electrostatic (grupele 02 si 03) sunt disponibile in toata gama de culori RAL . Usile trebuie protejate de agentii atmosferici. Lumina solara decoloreaza vopseaua.

Diferite de celelalte nuante RAL, vopselele metalice RAL 9006, RAL 9007 (grupa 3) si RAL 9006 E (grupa 04), prezinta un aspect de textura “incretita”, ceea ce implica aprobarea mostrei in prealabil.

 


Vopselele de interior (grupele 02 si 03) sunt disponibile in toata gama de culori RAL, pentru aplicare in camp electrostatic. Usile trebuie protejate de agentii atmosferici. Lumina solara scade din tonul culorilor.                                   *necesita aprobarea mostrei in prealabil.

CULORI SPECIALE PENTRU MEDIU EXTERN CU COSTURI SUPLIMENTARE

Vopsea pentru exterior (grupa 04) cu aplicare in camp electrostatic cu diverse nuante RAL.

CULORI SPECIALE PENTRU MEDIU EXTERN CU ANEXE Vopsea pentru exterior (grupa 04) cu aplicare in camp electrostatic, in diverse nuante RAL
*necesita aprobarea mostrei in prealabil.

CULORI SPECIALE LA COMANDA CU PRET SUPLIMENTAR

Vopsea de interior si de exterior (grupa 05) cu aplicare in camp electrostatic in nuante din paletarul RAL. Grupa 05 nu include culori speciale ca cele metalice, fine sau cu textura “incretita” si alte mostre de nuante ca Pantone, NCS, etc.

 Culori furnizate doar la comanda

Curatare

Pentru curatarea produselor va recomandam apa si sapunurile cu pH neutru. Nu folositi agenti de curatare obisnuiti, cum ar fi detergentii, si/sau alti solventi. Nu vom fi raspunzatori de eventualele probleme care ar putea sa apara in urma nerespectarii acestor instructiuni.

Retusare

La cerere va putem oferi vopsea de retus (nitro/sintetica) in canistre de 0,25 sau 1 kg in nuantele RAL dorite.

Revopsire

 • Pentru revopsire utilizati procedura urmatoare:
 • sablati si indepartati cu grija praful de pe suprafete
 • aplicati un prim strat epoxilic opac din 2 componente. Noi va recomandam produsul EPOX Nr.5203, bej 0059 (fabricat de ALCEA, in Milano)
 • revopsiti suprafetele cu lacuri sau vopsele la alegerea dumneavoastra.

Datorita procesului de imprimare al catalogului sau a setarilor dispozitivului electronic/calculatorului, culorile prezentate aici pot sa nu corespunda exact cu cele reale, de pe usa. Va rugam vizualizati mostrele RAL sau NCS.

Protectie

ATENTIE!

Aplicarea pe usile exterioare cere luarea unor masuri de prevenire a degradarii produsului cum ar fi:

1.   Usa trebuie protejata de agentii atmosferici. Se poate avaria permanent daca apar infiltratii de apa in canat. Instalati copertine sau acoperisuri/streasine pentru a va proteja atat produsele nou instalate, cat si pe cele cele existente.  Vezi sectiunea “Accesorii”.

2.   Evitati folosirea culorilor inchise atunci cand usile sunt expuse direct la razele solare. Tabla se poate incalzi si deforma foaia de usa, ceea ce va compromite functionalitatea acesteia.

Deoarece usile au fost proiectate pentru interior trebuie protejate de agentii atmosferici si razele solare. Pentru exterior se vor folosi vopsele destinate acestui tip de intrebuintare (vezi grupele 04, 05).

Decor Digital Ninz DDN® – Decor Digital Ninz confera stil si design usilor metalice. Usile Ninz pot fi imprimate ori cu logo-ul companiei dumneavoastra, materiale, simboluri ori cu ilustratii personalizate sau preferate. DDN® ofera un aer inovator usilor ca entitate structurala, introducand DDN® puteti adauga un plus de valoare pe plan socio-cultural si economic.

DESCRIERE

NDD – “Ninz Digital Decor” , vopsire decorativa! 

Ilustratiile grafice sunt aplicate direct pe suprafatele plane ale usii, dupa ce se aplica un strat de grund din pulberi polimerizate. Pentru imprimarea digitala de mare rezolutie se utilizeaza cernealuri special aplicate prin metoda “inkjet”. Ulterior se aplica un lac transparent ce asigura protectia optima a vopselei decorative.Vopsirea decorativa NDD este disponibila pentru intreaga gama de usi cu unul sau doua canate Rever, Univer si Proget.

Teste de laborator efectuate pe mostre DDN® rezultat expunere 500 ore la testul ceata-sare. Rezultate foarte bune, fara nici un semn de deteriorare expunere 500 ore la testul de rezistenta la umiditate Rezultate foarte bune, fara semne de deteriorare sau pierdere de luciu al suprafetei expunere 500 ore la testul de rezistenta la radiatii UVA Rezultate foarte bune, fara semne de deteriorare sau pierdere de luciu al suprafetei testul de rezistenta la abraziune la 1000 de cicluri decorarea nu a fost afectata testul de rezistenta la solventi rezultate foarte bune, fara semne de deteriorare a decorarii sau fundalului.

NDD® – Ninz Digital Decor , confera stil si design usilor metalice. Usile Ninz pot fi imprimate la fel de bine cu logo-ul companiei dumneavoastra sau cu material si  simboluri selectate dintr-o larga varietate oferita de Ninz in catalogul NDD®NDD® ofera un aer inovator usilor ca entitate structurala. Promovand NDD® potentati valoarea usilor Ninz in plan socio-cultural, economic, emotional. Website-ul “www.ninz.it” prezinta o infinitate de decoratii actualizate si clasificate in 8 grupe pentru o vizualizare rapida. Grupele sunt enumerate in pagina urmatoare:
Teste de laborator efectuate pe mostre NDD® rezultat
expunere 500 ore la testul cu ceata de sare. Rezultate foarte bune, fara nici un semn de deteriorare
expunere 500 ore la testul de rezistenta la umiditate Rezultate foarte bune, fara semne de deteriorare sau pierdere de luciu al suprafetei
expunere 500 ore la testul de rezistenta la radiatii UV Rezultate foarte bune, fara semne de deteriorare sau pierdere de luciu a suprafetei
testul de rezistenta la abraziune la 1000 de cicluri decorarea nu a fost afectata
testul de rezistenta la solventi rezultate foarte bune, fara semne de deteriorare a decorarii sau fundalului.

ARTLINE

Acest grup include o vasta selectie de lucrari grafice renumite, de la istorie antica pana la contemporan. Aceste decoratiuni vor da un plus de calitate mediului de lucru, creind o atmosfera deosebita si o expresie a stilului.
LINIA ARTISTICA Acest grup include o vasta selectie de lucrari grafice renumite, de la istorie antica pana la contemporan. Aceste designuri vor da un plus de calitate mediului de lucru, cu o atmosfera deosebita ca si expresie a stilului.

LEMN

Acest set include o varietate bogata de imitatii realiste, clasice, exotice, speciale si colorate pt. diferite tipuri de lemn.
LEMNUL Acest set include o varietate bogata de imitatii realiste clasice, exotice, speciale si tipurile de lemn colorat.

FANTASY LINE

NDD este o baza de date de imagini si creatii artistice
 TEME FANTEZISTE DDN este o baza de date de imagini si creatii artistice

PIATRA

Aceasta selectie include o mare varietate de imitatii realiste de piatra, marmura si alte roci.
 PIETRE Aceasta selectie include o vasta varietate de imitatii realiste de pietre, marmura si alte roci.

RAFINAMENT

Contine un numar infinit de decoratii si texturi NDD create la comanda si sunt disponibile pentru diverse aplicatii.
 RAFINARE Contine un numar infinit de decorari si texturi DDN create la comanda si sunt disponibile pentru diverse aplicatii.

PUBLICITATE

Transforma usile Ninz intr-o unealta de promovare companiei si a produselor tale. Imprimand logoul tau pe usa, integreaza-l in imaginea companiei! Gasesti aici o larga varietate de aplicatii.
 PUBLICITATE Transforma usile Ninz intr-o unealta de promovare companiei si a produselor sale. Imprimarea logoului pe usa introduce aceste element in imaginea companiei. In acest sens se pot enumera o varietate larga de aplicatii.

FOTOGRAFII

Acest grup contine pozele originale cu imagini din natura, obiecte, animale, etc. la rezolutia foto corespunzatoare.
 FOTOGRAFII Acest grup contine pozele originale are panoramelor, obiectelor, animalelor, peisaje la rezolutia corespunzatoare.

SIMBOLURI

Avand in vedere importanta acestui grup un departament special a fost creat pentru simboluri de protectia muncii, descriere/etichetare  cu simboluri sau simpla numerotare a camerelor etc
 SIMBOLURI Avand in vedere importanta acestui grup un departament special a fost creat pentru simboluri de protectia muncii, descrieri de camera, etichete sau numerotarea camerelor etc

 

DECORATIUNI DIN BAZA DE DATE NINZ

Usile cu decorare NDD se livreaza cu:

 • tocuri in culoarea ceruta
 • pervaz de canat in culoarea de baza a canatului
 • balamale de culoarea tocului
 • accesorii, ca tip si finisaj, conforme celor din brosura si listele de preturi pentru usile Ninz.
 • cand decorarea acopera rama geamului si/sau bagheta, acestea sunt acoperite cu foi metalice decorative NDD.

DECORATIUNI SPECIALE

Se vor solicita coduri noi si preturi pentru decoratiuni personalizate si culori ce nu sunt trecute in brosura. In astfel de situatii clientilor li se vor cere indicatii in legatura cu pozitionarea logo-ului si simbolurilor pe foaia de usa prin formulare tip oferite  de Ninz ca suport:

 • FISIERE GENERATE PE PC (logouri, simboluri, modele, etc.) in format special “Illustrator” sau “Freehand”. Trimiteti fisierul prin e-mail sau pe CD/DVD-ROM.
 • DIAPOZITIVE de 36 mm sau poze format 6 x 6, incarcate pe PC cu un scaner profesional. Expediati fisierul (format TIF, PDF sau JPG) la rezolutie maxima pe CD/DVD-ROM.
 • IMAGINI FOTO, facute cu o camera digitala. Expediati fisierul (format TIF, PDF sau JPG) la rezolutie maxima pe CD/DVD-ROM.

PROTECTIE PENTRU EXTERIOR

Instalarea exterioara a usilor NDD cere tratamente speciale pentru prevenirea deteriorarii in timp a decoratiunilor. Costul suplimentar se aplica pt. suprafetele foilor de usa, nu si pt.pervaz.

AMBALARE IN CUTII DE LEMN

Particularitatea si prestigiul decorurilor DDN cer o protectie deosebita a usilor, impachetandu-le in lazi speciale din lemn cu un strat suplimentar de nailon. In momentul efectuarii comenzii trebuie luat in calcul si pretul lazii din lemn. Clientii care opteaza pentru impachetarea standard pe paleti isi vor asuma intreaga responsabilitate in cazul avarierii produsului.

Particularitile si prestigiul decoratiunilor NDD cer o protectie deosebita a usilor, impachetandu-le in lazi speciale din lemn cu un strat suplimentar de folie. In momentul efectuarii comenzii trebuie luat in calcul si pretul lazii din lemn. Clientii care opteaza pentru impachetarea standard pe paleti isi vor asuma intreaga responsabilitate in cazul avarierii produsului.

decor digital ninz

TIPURI DE APLICATII IN ZONE TIPICE

Aeroporturi – Statii de tren
aeroporturi / statii de tren TIPURI DE APLICATII IN IMPREJURIMI
Aeroporturi – Statii de tren
TIPURI DE APLICATII IN IMPREJURIMI Aeroporturi - Statii de tren
Zone comerciale
TIPURI DE APLICATII IN IMPREJURIMI intreprinderi
Muzee – Edificii istorice
TIPURI DE APLICATII IN IMPREJURIMI Muzee – Edificii istorice
Centre sportive – Stadioane
TIPURI DE APLICATII IN IMPREJURIMI Centre sportive – Stadioane
Spitale – Crese
Spitale – Crese TIPURI DE APLICATII IN IMPREJURIMI
Parcari
Parcari
Centre logistice
TIPURI DE APLICATII IN IMPREJURIMI Centre logistice
Hoteluri – Resedinte
TIPURI DE APLICATII IN IMPREJURIMI Hoteluri – Resedinte
Scoli – Universitati
TIPURI DE APLICATII IN IMPREJURIMI Scoli – Universitati

Comments are closed.