Ferestre Antifoc Fixe din Aluminiu

FEREASTRA REI 60 CU RAMA/TOC BLOC

Ferestre din aluminiu REI 60 (MI Circ. 91) montate pe subrama compusa din:

  • Fereastra REI 60 are o rama rezistenta la foc fabricata din profile speciale  din otel/aluminiu. Traversele si/sau montantii sunt pozitionate conform specificatiilor de fabricatie.
  • Geamul rezistent la foc se livreaza nemontat, ca un sandvish de foi de geam extra-clar intre care se afla material ignifug termo-expandabil insumand o grosime totala de aprox. 23mm.
  • Vopsite in camp electrostatic, cu culori ce pot fi selectate din gama noastra variata (vezi pagina „Vopsire”).
  • Subrama se va comanda separat. E fabricata din profile tubulare de otel galvanizat, prevazuta cu ancore pentru fixare cu mortar.
Tabel date tehnice REI 60
grosime rama 70 mm
greutate geam 75 kg/m2
grosime geam aprox.23mm
dimensiuni maxime L x H 1600 x 2800
dimensiuni maxime recomandate pentru fiecare panou de sticla aprox. 2 mp

dimensiuni fereastra antifoc fixa din aluminiu REI 60 cu toc bloc

NOTA :
Avand in vedere manipularea, transportul si montajul plus riscul de a sparge sticla, producatorul isi rezerva dreptul, de la caz la caz, de a decide sa foloseasca doua sau mai multe foi de geam la fabricarea ferestrelor.
Traversele si/sau montantii din fiecare fereastra sunt facturate separat. Costuri suplimentare se vor aplica pentru panourile de sticla cu suprafete mai mari de 2mp.
Orice conexiune telescopica necesara reducerii cerintelor dimensionale de transport si de manevrare la locul montajului, va fi facturata separat.

fereastra antifoc fixa din aluminiu REI 60 cu toc bloc fixa aluminiu

REI 90 SAU REI 120 CU TOC BLOC

Panou din sticla fixat in aluminiu REI 90 sau REI 120 (MI Circ. 91), montat in subrama/subtocul compus din:

  • Fereastrele  de sticla REI 90 si REI 120 au o rama rezistenta la foc, fabricata din profile speciale  din otel/aluminiu. Traversele si/sau montantii sunt pozitionate conform specificatiilor de fabricatie. Grosimea totala a ramei e de 95 mm.
  • Geamul rezistent la foc se livreaza nemontat, ca un sandvish de foi de geam extra-clar intre care se afla material ignifug termo-expandabil insumand o grosime totala de aprox. 48mm pt. REI90 si aprox. 52mm pt. REI 120
  • Vopsire in camp electrostatic, cu culori ce pot fi selectate din gama noastra variata (vezi pagina „Vopsire”).
  • Subrama/subtocul se va comanda separat si e alcatuita din profile tubulare din otel galvanizat, prevazuta cu ancore pentru fixare cu mortar.
Tabel date tehnice REI 90 REI 120
grosime rama 95 mm 95 mm
greutate geam 125kg/mp 135kg/mp
grosime geam 48 mm 52 mm
dimensiuni maxime L x H 1400 x 2000 1400 x 2000
dimensiuni maxime recomandate pentru fiecare panou de geam aprox.  1,2 mp aprox.  1,2  mp

dimensiuni fereastra antifoc fixa din aluminiu REI 90 / REI 120 cu toc bloc fixa din aluminiu

NOTA :
Avand in vedere manipularea, transportul si instalarea plus riscul de a sparge sticla, producatorul isi rezerva dreptul de a folosi doua sau mai multe panouri de geam in fabricarea ferestrelor.
Traversele si/sau montantii din fiecare fereastra sunt facturate separat.   Costuri suplimentare se vor aplica pentru panourile de sticla cu suprafete mai mari de 1,2mp. Orice conexiune telescopica necesara reducerii cerintelor dimensionale de transport si de manevrare la locul montajului, va fi facturata separat.

fereastra antifoc fixa din aluminiu REI 90 / REI 120 cu toc bloc
NOTE GENERALE
Pentru usile partial expuse la razele directe ale soarelui sau la alte surse de caldura se vor folosi culori si sticla corespunzatoare. Rama nu trebuie expusa agentilor atmosferici sub nici o forma. Pentru instructiuni si recomandari cu privire la sticla rezistenta la foc, accesati „Notificari”, aflate la ultima pagina a sectiunii accesoriilor de usi vitrate din cadrul acestui website.
Toate drepturile rezervate. Interzisa reproducerea (partiala sau totala) a acestui material fara autorizare din partea Ninz.
Ninz isi rezerva dreptul de a modifica produsul. Montajul se va face doar de catre tehnicieni specializati. Modificarile pot fi facute numai dupa indicatiile din instructiunile de montaj.
Pentru orice reparatie se vor folosi doar piese originale NINZ.

Comments are closed.