Despre Noi

OMEGA – “FERONERIE DE SIGURANTA”

SC OMEGA ROM TRADE ’94 SRL, societate cu capital integral romanesc infiintata in 1994, isi axeaza activitatea pe productia,importul si distributia usilor rezistente la foc, feroneriei de siguranta, accesoriilor de porti, a produselor de control-acces si a dispozitivelor de ridicat, de la societati consacrate din EUROPA, SUA si CHINA.
Din 1994 si pana in prezent, printre brandurile cu renume din Europa in domeniul feroneriei de siguranta pe care OMEGA le-a importat si reprezentat in ROMANIA, consemnam: Cisa, Ninz, Locher, IBFM, Proteco/Euromatic, Nuova Feb, Corbin, Yale – ITALIA; Brano, Rostex, si FAB – CEHIA; Euro Elzett – UNGARIA; Nemef – OLANDA; Dorma-GERMANIA; Amig, Nadal Badal, Ceur-SPANIA; HPC-SUA; Kale Kilit, Guler-TURCIA.
Pentru a intelege mai bine ceea ce OMEGA va ofera, vom detalia mai jos fiecare din categoriile de marfa oferite:

USI INDUSTRIALE de la NINZ, DIERRE, LOCHER- ITALIA

Sunt usi metalice certificate atat CE cat si in Romania, USI si PORTI ANTIFOC/ REZISTENTE LA FOC,usi MULTIFUNCTIONALE, zincate si vopsite in culori RAL, in camp electrostatic sau vopsite digital cu imagini DECOR din cele mai diverse domenii, cu un design modern, high-tech. Aceste usi pot fi livrate intr-o gama larga de dimensiuni standard sau la cererea clientului, pot fi usi cu unul sau doua canate si pot fi echipate, conform cererii, cu accesorii certificate.
Avand stocuri si preturi fara concurenta,de foarte multi ani OMEGA se remarca ca LIDER de piata pentru usile metalice, antifoc/rezistente la foc NINZ, in vanzarea, distributia, montajul si realizarea de proiecte.

USI de LEMN

OMEGA se implica activ in realizarea de proiecte, in special acolo unde, pe langa usile rezistente la foc, sunt solicitate usi din lemn rezidentiale, pentru birouri sau usi HPL pentru spital de la furnizori ca PORTA DOORS, NOVOFERM, INVADO si altii.

ACCESORII si AUTOMATIZARI de PORTI

Avem permanent in stoc o varietate larga de accesorii si automatizari pentru porti batante si culisante. Accesoriile sunt in principal de la IBFM-Italia si putem enumera produse precum balamale sudabile, pivoti,capace pt. teava, manere si broaste pt.porti,amortizoare MAB-Italia pt. montaj pe poarta, sine, roti, cremaliera, ghidaje, opritoare, etc.
Subliniem ca fiind extrem de bine vandute, datorita pretului fara concurenta si a calitatii, kiturile pt. porti autoportante/in consola.
Toate aceste porti, batante si culisante, pe sina sau autoportante, pot fi echipate cu automatizari EUROMATIC / PROTECO-Italia. Acelasi producator, 2 branduri!

FERONERIE de SIGURANTA

Enumeram aici produse ca: amortizoare hidraulice de inchidere usa, balamale pentru usi de lemn sau sudabile pt. usi/porti de metal, zavoare, lacate si belciuge, broaste de siguranta, cilindri/butuci intr-o foarte larga gama de securitate si dimensiuni, silduri si rozete de protectie,seifuri, casete de valori, cutii postale, etc.

MANERE de INOX si ALAMA, MANERE ANTIEFRACTIE

Avem manere de INOX, produse de OMEGA, diverse modele, pe sild sau pe rozeta rotunda/ovala, precum si manere tragatoare.Livram de asemenea, in calitate de distribuitor VEROFER, manere de alama, calitate Italia, la preturi excelente si la cererea clientului, in standardul broastelor care urmeaza sa fie echipate si in finisajul dorit.Cu un pret si o calitate excelenta remarcam sildurile antiefractie ROSTEX-Cehia si WEKA-Germania, pe care vi le oferim in standardul dorit.

CONTROL- ACCES

Broaste electrice/motorizate aplicate sau ingropate marca CISA-Italia, NADAL BADAL- Spania, zavoare si bolturi electrice, bare antipanica,electromagneti retinere usa, broaste cu card pentru control-acces hotel DORLET si CISA, precum si diverse accesorii cum ar fi tastaturi, butoane, carduri si brelocuri de proximitate, treceri de curent usa-toc, manere tragatoare sau cu buton fix si bineinteles, amortizoare inchidere usa marca OMEGA, DORMA, BRANO, MAB, CISA. Desigur avem in oferta interfoane si videointerfoane rezidentiale si interfoane pt. ghiseu banca.

AMORTIZOARE HIDRAULICE INCHIDERE USA

Am inceput inca din 1995 sa importam ca distribuitor unic in Romania, amortizoarele BRANO-Cehia. Sunt amortizoare de “moda veche”, cu arcuri lamelare,aduse in Romania pt.prima data de comunisti, in anii ’60-’70 si care inca mai functioneaza si acum, montate la intrarea blocurilor vechi.Dupa ’89, nimeni n-a mai fost interesat de importul lor, pana in ’95, cand am readus acest brand in Romania, pe care il vindem si in prezent.Este ideal pt. usile cladirilor vechi, fiind montate de exemplu la vechiul Senat al Romaniei din dealul Mitropoliei, dar si pt. usi cu trafic intens, datorita fiabilitatii exceptionale.
Din 2006 OMEGA incepe sa produca cu succes in China propriul brand de amortizor, atat la blister, cat si in cutie, fiind distribuit in toata tara. Din 2015 avem noi tipuri de amortizor OMEGA pentru usi de 15-180kg, cu o impachetare si un design modern, dar si o calitate superioara, la preturi imbatabile.
Evident suntem cunoscuti in piata ca un important distribuitor al amortizoarelor DORMA-Germania, CISA-Italia si de curand pt. amortizoarele MAB-Italia in kit pt. montaj pe poarta.Ca noutate, oferim pt. echiparea portilor pietonale rezidentiale, kitul de balamale hidraulice si cu arc de la IBFM-Italia.

DISPOZITIVE DE RIDICAT MANUALE si ELECTRICE

Vindem inca din ’95 dispozitivele manuale de ridicat BRANO-Cehia si din 2006 produsele OMEGA, fabricate in China, precum: palane cu lant si carucioare de grinda manuale, palane cu levier, trolii manuale, tirfoare, palane cu cablu si carucioare de grinda electrice, trolii auto la 12Vcc etc.

 

Biroul comercial – marketing care e format din personal cu inalta calificare, realizeaza un serviciu profesionist, in incercarea continua de a satisface solicitarile tuturor clientilor nostri.
OMEGA dispune de un depozit generos la adresa din Bucuresti, Sos. Morarilor, nr. 2, Sector 2, in curtea fostei FRB, vis-a-vis de Postavaria Romana. Depozitul dispune, de asemenea, de personal calificat, cu experienta, care asigura consilierea clientilor, ambalarea corespunzatoare si livrarea zilnica a marfurilor in toata tara prin curier sau dupa caz cu masinile proprii.

In centrul Aradului dispunem un magazin de feronerie propriu, pe B-dul Revolutiei, nr.31.
Suntem inca de la deschiderea primului supermarket in Bucuresti, furnizori HORNBACH cu care avem o colaborare excelenta. Am inceput deja furnizarea de marfa la DEDEMAN.

Aşteptăm să ne contactati!

Comments are closed.