Electromagneti de Blocare Usa

ELECTROMAGNETII “13700 TD”

Acest sistem se foloseste doar in situatiile speciale in care usile raman inchise si se deschid doar electric. Electromagnetul alimentat electric mentine usa inchisa cu forta de aproximativ 300 kg, nepermitand deschiderea cu manerul. Doar comenzile electrice (card de acces, cheie, buton etc) sau impulsul electric de la detectorul de foc poate dezactiva electromagnetul permitand deschiderea usii.

Mod de lucru
Usa este mentinuta inchisa de electromagnet (01) si de boltul broastei. Deschiderea din afara se poate face cu cardul magnetic (04) folosind cititorul de card (02) al sistemului de control cu card sau orice alt sistem la alegere iar pentru deblocarea boltului se folosesc manerul sau cheia.
Din interior, dezactivarea electromagnetului se face prin apasarea butonului de deblocare (03) (actionat la distanta) sau cu acelasi sistem folosit pe partea de tragere a usii, iar boltul trebuie retras folosind manerul sau cheia. Electromagnetul activat semnalizeaza starea cu un LED rosu, in timp ce semnalul LED verde indica dezactivarea temporara. Este furnizat si un releu AC/DC pentru semnalizarea starii electromagnetului.

Usa este mentinuta inchisa de electromagnet (01) si de boltul broastei. Deschiderea din afara se poate face cu cardul magnetic (04) folosind cititorul de card (02) al sistemului de control cu card sau orice alt sistem la alegere iar pentru deblocarea boltului se folosesc manerul sau cheia. Din interior, dezactivarea electromagnetului se face prin apasarea butonului de deblocare (03) (actionat la distanta) sau cu acelasi sistem folosit pe partea de tragere a usii, iar boltul trebuie retras folosind manerul sau cheia. Electromagnetul activat semnalizeaza starea cu un LED rosu, in timp ce semnalul LED verde indica dezactivarea temporara.
NOTA
Deblocarea usii este posibila doar daca nu este incuiata cu cheie.
Date tehnice
model 13700 TD rezistenta pana la 300 Kg.
sursa de alimentare 12/24 Vcc intarziere 0 ÷ 90 sec.
absorbtie curent la 12 V 500 mA electrom. compatib standard EMC – UNI CEI 70011
absorbtie curent la 24 V 250 mA certificat Nr. 0123/02

COMPONENTE INCLUSE IN SISTEMUL DE COTROL ACCES CU ELECTROMAGNETI

Pentru usile Proget
Electromagnet 13700 TD cu forta de mentinere 300 kg, 12/24 VCC, placa de insurubare rapida, ancora cu placa de insurubare din otel inoxidabil.

Pentru usile Rever/Univer
Electromagnet 13700 TD cu forta de mentinere 300 kg, 12/24 VCC, placa de insurubare rapida, ancora cu placa de insurubare din otel inoxidabil.

Sistem de control:

  • Tastatura cu cod de acces
  • Sistem de control pe baza de card
  • Cititor de acces biometric „TOCA”
  • Buton de deblocare
Electromagnet REVER/ UNIVER PROGET, Tastatura cu cod de acces, Sistem de control pe baza de card, Cititor de acces biometric “TOCA”, Buton de deblocare
PROGET Electromagnet        Electromagnet REVER/ UNIVER

Comments are closed.